Podcast

Promovare

Orice filmare sau generare de conținut, mai ales când este compact și bine realizat, atrage o promovare sigură și un mod eficient de reclamă implicită.

Podcast

Închiriere studio podcast Brașov

Recent lansate pe piața din România, podcast-urile sunt filmulețe sugestive despre viața unui influencer sau activitatea unei companii care și-a creat sau dorește să își creeze un renume pe piață. Atât protagoniștii unui podcast cât tehnologiile utilizate trebuie să se alinieze unor standarde și, mai ales, să aibă un nivel ridicat de claritate acustică. Aceste podcast-uri se difuzează ulterior în mediile online, pe platforme de socializare pentru a oferi utilizatorilor interesați conținut concentrat, răspunsuri la diverse întrebări.

Ce beneficii aduce după sine un podcast

Contact cu utilizatorii

Fie că răspund la întrebări pe care publicul interesat le adresează sau discuțiile vin natural, un podcast oferă o bună oportunitate de promovare. Mesajele și informațiile transmise se viralizează rapid iar utilizatorii interesați intră în contact direct cu conținutul.

Recomandări din partea utilizatorilor

Pentru că de multe ori oamenii invitați la un podcast doresc să vândă o imagine, un produs sau un serviciu, aceștia au posibilitatea de a face recomandări urmăritorilor, aspect care poate conduce spre o creștere a vânzărilor.

Vizualizând succesul tot mai mare al podcast-urilor pe piața din România, Kronstadt Media a propus un serviciu inedit la nivelul regiunii Brașov, acela de închiriere studio podcast. Pentru că nivelul de calitate audio este unul vehiculat, am realizat un spațiu special dedicat acestor tipuri de activități, totul pentru a le oferi brandurilor locale dar și naționale posibilitatea desfășurării într-un spațiu profesionist, dotat cu toate instrumentele necesare pentru o înregistrare de succes.

PODCAST

Echipamente specifice pe care le deținem

01

Microfoane

Pentru claritate în vorbire microfoanele sunt parte integrată a procesului.
02

Căști

Necesare pentru procesul de înregistrare dar și pentru editare, căștile se regăsesc în exemplare suficiente pentru desfășurarea activității.
03

Audio+video

Prestarea acestor servicii se realizează de către personal acreditat.
04

Lumini

Concentrarea luminii în anumite zone pentru o înregistrare calitativă este parte integrată a designului încăperii.

Închirierea spațiului pentru realizarea podcast-ului se realizează printr-o cerere prealabilă de ofertare. În funcție de anumiți indicatori specifici (dotări de care aveți nevoie, timp, etc.), compania Kronstadt Media vă ocupă în timp util oferta dar și disponibilitatea spațiului în datele/ data solicitată. Dacă doriți profesionalism, eficiență și servicii de înaltă calitate, închiriere studio podcast Brașov vine în întâmpinarea clienților cu oferte competitive.

Call Now Button