Adaptare permanentă & Interactivitate

Pentru a putea fi în permanență prezenți alături de potențialii clienți și interesele lor, adaptabilitatea în diverse medii de comunicare și interacțiune se traduce prin crearea de content atractiv, original și ușor de vizionat.

Cu ajutorul instrumentelor de care dispunem, îți putea crea constant nou trafic generat din Google și TikTok, totul pentru a segmenta corect piața și nevoile acesteia. Soluțiile implementate în aceste medii online sunt conturate pentru a corespunde obiectivelor și misiunii asumate la nivel de business. Rezultatele primare nu constau doar într-o proeminență mai ridicată a brand awareness-ului, ci și în primirea de feedback constant din partea utilizatorilor. În particular, TikTok îți oferă șansa de a crea conținut de impact dar și posibilitatea de a-ți descrie mai bine produsele sau serviciile comercializate.

O grilă elaborată de servicii pentru creșterea traficului în online

Audit

Vizualizarea domeniului de activitate al noului client, înțelegerea obiectivelor sale dar și vizualizarea impactului anterioarei strategii de marketing fac parte din procesul de evaluare inițială pe care orice agenție media trebuie să îl desfășoare.

Îmbunătățire strategie

Identificarea oportunităților, a modelelor de bună practică implementate anterior, dar și selectarea principalelor direcții de dezvoltare în zona media se soldează deseori cu o reconfigurare a strategiei de marketing.

Segmentare și testare

Pentru a fi siguri de rezultate previzibile, fiecare instrument și direcție strategică este testată pe un anumit număr de utilizatori. În același timp, în funcție de domeniul de activitate al companiei, „profilul robot” al clientului se construiește pentru a avea un reper de referință.

Monitorizare și realizare rapoarte

Cu toate că rezultatele nu apar imediat, în perioada contractuală agenția noastră vă livrează constant rapoarte de activitate menite să evalueze impactul, fie el și în stare incipientă, al activităților efectuate.

Platforma de amuzament sau de promovare?

Construită pentru a aduce în prim-plan activități filmate cu un nivel ridicat de umor (sau informare), platforma TikTok a metamorfozat modul în care utilizatorii se raportează la conținut. Dacă până la apariția sa vizionarea filmulețelor de prezentare nu interesa utilizatorii, astăzi aceste video-uri de scurtă durată și cu mesaje concise au devenit parte din modul zilnic al oamenilor de a filtra ceea ce vizionează. Fiindcă există o paletă largă de domenii în care se poate realiza conținut (de la fashion, educație și până la stand up comedy), algoritmii de pe platformă filtrează intens tipurile de conținuturi pe care utilizatorii le vizualizează și livrează ulterior elemente din aceeași gamă.

Și promovarea poate fi la fel de distractivă atunci când se realizează pe TikTok. Tot ceea ai nevoie tu ca și companie este un nivel ridicat de originalitate și implicit, studii de piață care să evidențieze preferințele utilizatorilor. Cu ajutorul Kronstadt Media poți beneficia simultan de o paletă largă de beneficii, de la idei originale cu care să surprinzi și până la consultanță în zona de interacțiune cu utilizatorii. Pagina ta de TikTok poate reflecta cu succes obiectivele pe care ți le propui și mai ales, beneficiile de care pot beneficia clienții prin propriul program de fidelizare. Astfel, noi îți oferim:
Call Now Button