Explorează capabilitățile unei culturi organizaționale compacte

Marketing

Resursa umană de la nivelul companiei tale trebuie să fie motivată de un obiectiv comun, acela de a-ți face brandul mai proeminent. Pentru un bun management al acestui deziderat, structurile de conducere trebuie să implementeze o comunicare transparentă și onestă.

Business strategy

Obținerea de avantaje competitive asumă un efort comun în cadrul fiecărei firme. Prin contribuțiile proprii, fiecare departament trebuie să aducă plusvaloare și să armonizeze strategia de creștere cu propria activitate ghidată de profesionalism.

Înțelegerea culturii organizaționale

Cum sunt interacțiunile dintre angajați? Cum sunt integrate valorile organizației în comportamentele de muncă? Serviciile noastre axate pe realizarea de workshop-uri vă ajută să vă înțelegeți mai bine compania.

Comunicare asertivă

Indiferent de domeniu, frecvența vânzărilor sau poziționarea pe piață, comunicare este non-stop prezentă. Aceasta se regăsește atât la nivel intern cât și în procesele de interacțiune exterioare.

De ce avem nevoie de marketing?

Dacă un angajat trece printr-o perioadă de training pentru a se putea acomoda cu climatul intern și grila sa de responsabilități, și în rândul companiilor este necesar un workshop de conștientizare al importanței promovării pentru creșterea vânzărilor.

Această scurtă instruire are un caracter descriptiv și este dedicat tuturor firmelor care doresc să afle mai multe despre marketing, mai ales despre cel online. Pentru că mare parte a activităților s-au transpus în mediul online, racordarea la acest sistem trebuie să fie una rapidă. Kronstadt Media vine în întâmpinarea tuturor clienților care doresc să se documenteze despre business, arta negocierii și marketing în general.

Cum te poate ajuta un workshop să-ți evaluezi compania

Cum putem fi mai competitivi? Cum putem regândi strategia afacerii noastre? Cum putem face o analiză exhaustivă a riscurilor și vulnerabilităților? Răspunsurile la toate aceste întrebări pot fi identificate cu ușurință printr-un workshop marca Kronstadt Media.

Profesionalismul, interacțiunile repetate cu actori economici relevanți pe piață, cunoașterea modelelor de cultură organizațională și mai ales, prestarea de servicii în zona de marketing ne-a transformat în timp în formatori de expertiză. Ne dorim ca toate companiile, indiferent de domeniul de activitate, să crească progresiv pe piață și să ofere clienților multiple alternative. Această dinamică pozitivă nu poate avea decât un impact pozitiv asupra consumatorului, companiilor dar și economiei naționale. Considerăm că, în tot acest context, punctul de plecare este reprezentat de o analiză serioasă a punctelor tari la nivel intern și, implicit, transformarea lor (prin promovare) în oportunități.

Call Now Button